Heb je vragen over MyParcel? Bel ons dan gerust via 03 808 18 20.

MyAnalytics

Met MyAnalytics, wordt verzenddata-analyse een fluitje van een cent!

Ontdek de kracht van data met MyAnalytics, dé must-have tool van MyParcel! Voor slechts € 5,- per maand, krijg je de mogelijkheid om jouw verzenddata eenvoudig te analyseren en in een oogwenk betere, slimmere keuzes te maken. Optimaliseer je verzendproces en til je bedrijf naar een hoger niveau. Je kunt MyAnalytics nu 14 dagen helemaal gratis uitproberen! Geen verplichtingen, alleen pure optimalisatie van A tot Z. Probeer het nu!

Afbeelding voor
afbeelding voor Krijg inzicht in de overkomstduur van jouw zendingen

Krijg inzicht in de overkomstduur van jouw zendingen

Bekijk de snelheid waarmee zendingen bij jouw klanten worden bezorgd en verbeter jouw verzendproces

afbeelding voor Krijg inzicht in toeslagen op jouw zendingen.

Krijg inzicht in toeslagen op jouw zendingen.

Begrijp jouw verzendkosten beter en verbeter de efficiëntie van jouw verzendmethode.

afbeelding voor Krijg inzicht in schades en vermissingen.

Krijg inzicht in schades en vermissingen.

Identificeer problemen in jouw verzendproces en verbeter de tevredenheid van jouw klanten.

Maak slimmere en betere keuzes op basis van de data uit MyAnalytics.

MyAnalytics biedt uitgebreide inzichten in jouw zendingen, zowel op wekelijkse als maandelijkse basis. Gebruik deze data om slimmere en efficiëntere beslissingen te nemen die de groei van je bedrijf bevorderen.

Inzicht in de toeslagen op jouw zendingen.

Door de toeslagen te analyseren die op jouw pakketten worden toegepast, kun je gebieden voor verbetering in je verzendproces ontdekken en aanpakken. Bijvoorbeeld, als je merkt dat bepaalde producten vaak toeslagen krijgen vanwege hun afmetingen, kan het raadzaam zijn om je verpakkingsstrategie te herzien en andere verpakkingsmaterialen te gebruiken. Zo kun je wellicht de kosten van toeslagen verlagen en efficiënter verzenden.

Inzicht in schades en vermissingen.

Door inzicht te krijgen in schade en verlies tijdens de verzending, kun je je verzendproces optimaliseren. Zie je probleemzones? Dan kun je daar gericht op inspelen. Of het nu gaat om het kiezen van een andere vervoerder, het aanpassen van je verpakkingstechnieken of andere aspecten van het verzendproces, je verlaagt de kans op schade en verlies, maakt je klanten blijer en bespaart op kosten door slimmer te verzenden.

Probeer MyAnalytics 14 dagen gratis uit.

Maak een account aan bij MyParcel en start de proefperiode om 14 dagen gratis toegang te krijgen tot MyAnalytics. Na de proefperiode betaal je € 5,- per maand. Heb jij al een account bij MyParcel? Start direct jouw gratis proefperiode!

Maak een gratis account aan

Heb je vragen? Wij staan voor je klaar.

Ons support team staat vijf dagen in de week voor je klaar en helpt je graag verder.