Heb je vragen over MyParcel? Bel ons dan gerust via 03 808 18 20

Nieuw! MyContracts

Met de nieuwe functionaliteit MyContracts is het mogelijk om een eigen verzendcontract toe te voegen van Bpost en DPD. Zo kun je verzenden tegen jouw eigen voorwaarden en tóch gebruik maken van alles wat ons platform te bieden heeft

De voordelen van MyContracts.

Overzichtelijk werken vanuit één platform.

Overzichtelijk werken vanuit één platform.

Het schakelen tussen meerdere platformen is niet meer nodig.

Voeg een eigen verzendcontract toe van Bpost of DPD.

Voeg een eigen verzendcontract toe van Bpost of DPD.

Verzend via eigen voorwaarden en tarieven.

Gebruik onze gratis features

Gebruik onze gratis features

Zoals bol.com importeren, persoonlijke Track & Trace, orderbeheer en meer.

Een eigen verzendcontract en meer!

Als groeiende webshop kun je nu nóg meer halen uit ons verzendplatform met een MyContracts abonnement. Met MyContracts kun je naast onze standaard, gratis features ook een eigen verzendcontract van Bpost of DPD toevoegen. Zo kun je verzenden tegen je eigen voorwaarden en tóch gebruik maken van alles wat ons platform te bieden heeft. Denk aan de naadloze integraties met grote verkoopplatformen (zoals Bol.com en Amazon) en onze gratis features, zoals het branded retourportaal.

Om gebruik te kunnen maken van MyContracts betaal je € 25,- per maand en een vergoeding per verzendlabel als je meer dan 250 verzendlabels per maand aanmaakt.


Meer informatie

MyContracts. Probeer het uit!

Probeer MyContracts nu gratis uit voor 14 dagen en ontdek het gemak. Na het starten van de proefperiode, voeg je gemakkelijk een eigen verzendcontract van Bpost toe via onze backoffice. Hierna kun je meteen beginnen met verzenden!

Registreer nu

Vragen? We staan voor je klaar.

Hulp nodig bij het inladen van jouw bpost of DPD contract? Ons support team staat vijf dagen in de week voor je klaar en helpt je graag verder.

Contact opnemen