Heb je vragen over MyParcel? Bel ons dan gerust via 03 808 18 20.

Waarom MyParcel?

Versturen via MyParcel? Dit bieden wij jou aan.

Of je nu wilt verzenden via het uitgebreide wereldwijde netwerk van PostNL, bpost en DPD, of de voorkeur geeft aan verzendingen via je eigen contract, bij MyParcel is het allemaal mogelijk! Met ons verzendplatform kun je je verzendproces volledig op maat inrichten, precies zoals jij dat wilt. We streven naar maximale flexibiliteit binnen ons betrouwbare verzendplatform, met als ultiem doel om je tijd te besparen en je bedrijfsprocessen te stroomlijnen.
Afbeelding voor
 Selecteer jouw favoriete vervoerder

Selecteer jouw favoriete vervoerder

Verzend direct of maak gebruik van je eigen verzendcontract.

 Optimaliseer jouw verzendprocedure

Optimaliseer jouw verzendprocedure

Door gebruik te maken van slimme functies.

 Persoonlijke klantenondersteuning

Persoonlijke klantenondersteuning

We zijn vijf dagen per week voor jou beschikbaar.

Een innovatief en professioneel verzendplatform.

Meer dan 16.000 online winkels hebben vertrouwen in MyParcel. Met ons gebruiksvriendelijke verzendplatform kun je in een mum van tijd je hele verzendproces beheren. Daarbovenop biedt het platform diverse handige extra’s. Denk aan voordelig verzenden via PostNL, DPD en bpost, persoonlijke klantenservice en een aangepast Track & Trace-systeem en retourportaal. Profiteer van de essentiële functies die passen bij jouw online bedrijf.

Probeer gratis

Maak gebruik van de uitgebreide netwerken van de grootste vervoerders in België.

Verzend je pakketten vertrouwd via 1 van de 900 PostNL, 2.300 bpost punten of 900 DPD punten. Geen tijd om zelf te verzenden? Dan kan je gebruik maken van de ophaalservice van één van deze vervoerders. Met bpost contacteer ons voor 11h en je pakketten worden tussen 13h en 16h opgehaald.

Vergelijk tarieven

Pas het verzendproces volledig aan naar jouw eigen voorkeuren.

Naast de diverse standaardfuncties, kun je ook extra mogelijkheden integreren via ons verzendplatform. Deze opties zijn beschikbaar via een abonnement of als onderdeel van een MyParcel Pakket. Met zo’n pakket kun je jouw verzendproces stroomlijnen, tijd besparen en profiteren van gereduceerde tarieven voor pakketzendingen via MyParcel. Wil je weten welk pakket het meest geschikt is voor jou? Klik op de knop hieronder om alle beschikbare MyParcel Pakketten te vergelijken.

Vergelijk MyParcel Pakketten

Maak gebruik van verzendingen via je eigen contract met MyContracts.

Bij MyParcel denken we graag met je mee. Daarom stellen we je in staat om jouw eigen verzendcontracten van DPD en bpost te activeren via MyContracts.  MyContracts biedt verschillende niveaus, afhankelijk van hoe uitgebreid je hier gebruik van wilt maken.

  • Voer al je taken overzichtelijk uit vanuit één enkel platform.
  • Voeg je eigen verzendcontracten van DPD en bpost toe.
  • Maak gebruik van verschillende handige MyParcel features
Meer weten over MyContracts

Verbeter en versnel je verzendproces met behulp van MyAnalytics.

Een soepel en efficiënt verzendproces is van essentieel belang voor het succes van je online onderneming. Gelukkig staan we voor je klaar om je te ondersteunen met onze analysetool, MyAnalytics. Via MyAnalytics kun je gemakkelijk verzendgegevens analyseren, verstandigere beslissingen nemen en je verzendproces optimaliseren. Met een kleine extra investering krijg je toegang tot wekelijkse aanvullende gegevens, waarmee je trends nog beter kunt herkennen op gebieden zoals:

  • De overkomstduur van jouw zendingen.
  • De toeslagen op jouw zendingen.
  • Schades en vermissingen.
Meer weten over MyAnalytics

Begin direct!

Bij MyParcel kun je in enkele minuten aan de slag. Maak eenvoudig een gratis account aan, verbind je webshopsoftware en verkoopplatformen zoals Bol.com en Amazon, en start onmiddellijk met verzenden. Voeg je bestellingen moeiteloos toe, kies een vervoerder of gebruik je eigen contract. Al je verzendingen zijn overzichtelijk te beheren in je eigen verzendoverzicht en je kunt ze analyseren met de handige MyAnalytics-tool. Waarom nog wachten? Ervaar zelf het gemak van MyParcel!

Probeer gratis

Heb je vragen? Wij zijn er voor je.

Registreer nu gratis een account en ontdek de uitgebreide mogelijkheden van ons platform. Heb je vragen of wil je weten hoe MyParcel specifiek kan bijdragen aan het succes van jouw online onderneming? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Ons supportteam staat vijf dagen per week voor je klaar om je te helpen.

Contact opnemen